Vegetariskt

För dig som vill laga goda och moderna vegetariska rätter. Innehåller ägg, ost och mjölkprodukter.

  • Enkelt att laga
  • Mättande och balanserade recept
  • Gott och inspirerande

Se middagar för andra veckor i menyn här.

Linas Matkasses vegetariska matkasse

Vegetariskt – vår matkasse för dig som vill äta mer grönt

Sätt grönkant på vardagen! I vår vegetariska matkasse hittar du varje vecka smakrika, moderna och inspirerande gröna middagar för hela familjen. Hitta din nya vego-favorit redan idag.

Tycker du också att det kan vara svårt att hitta inspiration till goda och näringsrika vegetariska middagar? Är du kanske trött på att laga samma middagar om och om igen? Med vår vegetariska matkasse får du hem smakrika, varierande och inspirerande lakto-ovo-vegetariska middagar direkt till dörren med recept som innehåller ägg, ost och mjölkprodukter.

Det perfekta valet för dig som vill äta mer grönt i vardagen. Om det är något som inte faller dig i smaken kan du enkelt byta ut dina recept. Vi har 80 valbara rätter som passar alla möjliga typer av smaker och preferenser. Läs mer om det nedan.

Är ni bara en eller två som vill äta vegetariskt i er familj? Med våra matkassar kan du enkelt och smidigt skräddarsy din egen meny så att den passar just er familj. Välj vår vegetariska matkasse som förval för att i nästa steg välja fritt bland våra 80 olika rätter. Här hittar du kategorier som fisk och skaldjur, vegetariskt och klimatdata.

foodbox

Så skräddarsyr du din matkasse

1. Välj vår vegetariska matkasse, skriv in din postkod och klicka på Välj middagar.
2. Välj antal personer och gå vidare för betalning eller byt ut dina rätter.
3. I det här steget fyller du i dina uppgifter och beställer din matkasse.
4. Ta emot din leverans, laga och njut av goda och inspirerande middagar.


Välplanerade recept

Samtliga av våra rätter är framtagna av vårt menyteam bestående av flera utbildade kockar, nutritionister och måltidsekologer som noggrant näringsberäknar och justerar varje recept utifrån de nordiska näringsrekommendationerna för att se till att du får en näringsriktig måltid. Dessutom är alla recept noggrant planerade så att allt går åt, på så sätt minskar vi på matsvinnet tillsammans.

Med Linas Matkasse får du alltid:

  • Färska och lokala råvaror av hög kvalité
  • Sunda och inspirerande recept framtagna av våra kockar levererade direkt till din dörr
  • Välplanerade middagar för minimalt matsvinn
  • Möjlighet att skräddarsy din egen veckomeny