Uppskattat presentkort från Linas Matkasse

Vad roligt att du vill ge bort ett presentkort på Linas Matkasse! Vad kan vara mer uppskattat än en gåva som ger både mer tid och ny inspiration i vardagen?

Välj här nedan om du vill genomföra köpet i egenskap av privatperson eller som representant för ett företag. Via länkarna slussas du till rätt beställningsformulär.

Privat Företag

Känn dig trygg med vår Nöjd kund-garanti

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara nöjda med våra matkassar. Därför har vi en Nöjd kund-garanti som innebär att du som kund har möjlighet att få pengar tillbaka om du inte är nöjd.

Produktgaranti
Om en vara i matkassen skulle vara av bristfällig kvalitet, ha trasig förpackning, saknas eller ha för tidigt utgångsdatum så kan du enkelt reklamera varan/varorna och få ersättning.

Tjänstegaranti

Om du tagit emot fyra leveranser i följd, med leverans varje eller varannan vecka, och inte känner dig nöjd med vår tjänst som helhet vill vi kompensera dig. Gå in på www.linasmatkasse.se/minasidor/feedback och fyll i vårt formulär.
Vi ersätter dig för kostnaden av din första matkasse från oss. Det tar mellan 2-5 arbetsdagar innan du mottager kompensationen, och i samband med detta tar vi alltid kontakt via telefon för att få en tydligare bild av vad det är du är missnöjd med.
OBS! Denna garanti gäller endast nya kunder som registrerat sig efter 2/12 2014, och kan endast utnyttjas en gång per kund.

 

Ett tryggt och säkert val

Att beställa en matkasse från oss är tryggt och säkert. 93% av våra kunder rekommenderar oss till en vän, och skulle du inte vara nöjd efter att ha tagit emot fyra leveranser i följd får du pengarna tillbaka för den första kassen. Vi har ingen bindningstid, utan du kan enkelt avboka enstaka leveranser eller pausa hela din prenumeration.

Frakt hem till din dörr
ingår alltid

Är du inte nöjd får
du pengarna tillbaka

92% av våra kunder ger oss
fyra eller fem stjärnor

93% av våra kunder
rekommenderar oss till en vän

Sedan starten 2008 har vi levererat
fler än 50 miljoner portioner

Ingen bindningstid.
Du kan avboka eller pausa.

En skönare vardag med tid över till annat

Vi vill inspirera familjer till att äta god, sund och varierad mat och spara tid när det är som allra mest ont om den. Med våra välplanerade matkassar minskar du även ditt matsvinn och sparar på jordens resurser.

Prova på Linas Matkasse

Mer tid till det viktiga i livet

Tack vare Linas Matkasse fick vi mer tid med familjen.
– Familjen Smigan i Sollentuna