Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- ägg,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- vitlök
- salt
Mezzaluna
Färsk fylld pasta (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Broccolibuketter
1 förp
Crème fraiche (Mjölk, Laktos)
1 dl
Vitlök
1 klyfta
Salt
1 krm
Tillbehör
Cocktailtomater
250 g
Babyspenat
30 g
Riven parmesan (Mjölk)
25 g
Näringsvärde per portion
- Energi 610 kcal
- Fett 42 g
- Kolhydrater 38 g
- Protein 19 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
- Lägg crème fraiche i en liten skål. Blanda med pressad vitlök och salt.
- Koka mezzaluna enligt anvisning på förpackningen. Låt broccolibuketter koka med hela tillagningstiden.
- Blanda crème fraiche och nykokt mezzaluna. Rör så det blir krämigt. Toppa med riven parmesan och babyspenat. Servera med cocktailtomater.