Vegetariskt
Ravioli med pesto och riven parmesan
3.87 (346)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Ägg·
- Vete·
- Cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Cocktailtomater
250 g
Mixsallad
65 g
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Ravioli
230 g
Pesto genovese
½ förp
Riven parmesan
25 g
Krutonger
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 639 kcal
- Fett: 40 g
- Kolhydrater: 48 g
- Protein: 20 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Dela cocktailtomater. Lägg i en salladsskål och blanda med mixsallad, balsamvinäger, lite salt och nymald svartpeppar.
Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen. Blanda nykokt ravioli med pesto. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
Toppa ravioli med riven parmesan och krutonger. Servera med tomatsallad.
Smaklig måltid!