Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- kräftdjur,
- ägg,
- vete,
- cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- olivolja
- vitlök
- salt
- svartpeppar
Vitlöksstekt zucchini
Zucchini
1 st
Olivolja
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Svartpeppar
Pasta pesto med räkor
Räkor (Kräftdjur)
1 förp
Linguine (Vete)
200 g
Babyspenat
30 g
Pesto genovese (Mjölk, Ägg, Cashewnötter, Laktos)
½ förp
Näringsvärde per portion
- Energi 711 kcal
- Fett 31 g
- Kolhydrater 78 g
- Protein 30 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull. Koka pasta enligt anvisning på förpackningen. Häll av räkor.
- Vitlöksstekt zucchini: Halvera zucchini på längden och skär i skivor. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek zucchini med pressad vitlök, salt och nymald svartpeppar ca 3 min.
- Blanda nykokt pasta med vitlöksfräst zucchini, babyspenat, pesto och räkorna. Servera direkt.