Pasta rosso lenticchie - tomatpasta med linser och rostade pinjenötter
25
Laktosfri

Pasta rosso lenticchie - tomatpasta med linser och rostade pinjenötter

Gör så här


Tips från kocken: Givetvis går det lika bra att servera salsa rosson och pastan var för sig!
Ingredienser

Allergener

Sojabönor, Vete, Cashewnötter, Hasselnötter, Makadamianötter, Mandel, Paranötter, Pekannötter, Pistaschmandel, Valnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, tomatpuré, flytande honung, salt, svartpeppar, pastavatten,

Salsa rosso


  • gul lök
    1 st

  • morot
    1 st

  • oregano
    10 g

  • gröna linser
    1 förp

  • olivolja
    1 msk

  • vitlök
    2 klyfta

  • passerade tomater
    1 förp

  • tomatpuré
    1 msk

  • japansk soja
    1 msk

  • flytande honung
    1 tsk

  • salt
    ½ tsk

Till servering


  • gnocchi
    180 g

  • tomat
    2 st

  • pinjenötter
    20 g

  • pastavatten
    ½ dl
Näringsvärde per portion
Energi  
658 kCal
Fett 
16 g
Kolhydrater  
102 g
Protein 
28 g