Tacofärs i tortillabröd med grönsaker och tomatsalsa
15-20
Laktosfri

Tacofärs i tortillabröd med grönsaker och tomatsalsa

Ingredienser

Allergener
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt
  • vatten

Tillbehör

Majs, (160 g)
1 förp
Tomat
1 st
Isbergssallad
⅓ st
Tortillabröd (Vete)
½ förp
Tomatsalsa
1 förp

Tacofärs

Neutral olja
Blandfärs
250 g
Three spices
½ påse
Salt
½ tsk
Tomatpuré
1 förp
Vatten
1 dl
Näringsvärde per portion
  • Energi 650 kcal
  • Fett 27 g
  • Kolhydrater 67 g
  • Protein 35 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Häll av majs. Tärna tomat och skär isbergssallad i mindre bitar. 
  2. Tacofärs: Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Fräs blandfärs ca 4 min. Tillsätt three spices, salt och tomatpuré, fräs ytterligare ca 2 min. Rör ner vatten och låt koka ihop, ca 2 min. 
  3. Värm tortillabröd några sekunder per sida i en torr, het stekpanna. 
  4. Fyll varma tortillabröd med tacofärs, isbergssallad, tomat, majs och tomatsalsa.