Snabbramen med pak choy, champinjoner och färdiggrillad kyckling
20-30
Laktosfri

Snabbramen med pak choy, champinjoner och färdiggrillad kyckling

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • sesamfrön,
  • ägg,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • vatten

Snabbramen

Gul lök
1 st
Pak choy
1 st
Champinjoner
125 g
Kycklingbuljong
1 påse
Malen ingefära
1 tsk
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
½ förp
Sesamolja (Sesamfrön)
1 msk
Neutral olja
1 msk
Vatten
7 dl
Äggnudlar (Ägg, Vete)
1 förp

Topping

Skivad kycklingfilé
1 förp
Sesamfrön (Sesamfrön)
1 förp
Chili flakes
½ tsk
Näringsvärde per portion
  • Energi 564 kcal
  • Fett 21 g
  • Kolhydrater 58 g
  • Protein 37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Förberedelser: Strimla gul lök och pak choy.
  2. Snabbramen: Lägg lök, champinjoner, kycklingbuljong, malen ingefära, japansk soja, sesamolja, neutral olja och vatten i en rymlig kastrull. Koka upp och låt sjuda ca 5 min.
  3. Tillsätt pak choy och nudlar i buljongen. Låt sjuda ytterligare ca 4 min. 
  4. Fördela nudlar, grönsaker, svamp och buljong i två skålar. Servera toppad med skivad kycklingfilé, sesamfrön och chili flakes.