15-20
Laktosfri
Tacos de camarón - Räkor med tacomajonnäs, koriander och tomatsalsa
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Kräftdjur,
- ägg,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
Tacomajonnäs
Majonnäs (Ägg)
½ dl
Linas tre kryddor
1 tsk
Salt
½ krm
Till servering
Gurka
1 st
Räkor (Kräftdjur)
1 förp
Tortillabröd (Vete)
¾ förp
Tomatsalsa
1 förp
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
- Energi 661 kcal
- Fett 27 g
- Kolhydrater 78 g
- Protein 26 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Tacomajonnäs: Blanda majonnäs, Linas tre kryddor och salt i en liten skål.
- Skär gurka i långa stavar eller i tärningar. Häll av räkorna. Lägg allt i separata skålar.
- Värm tortillabröd. Fyll med grönsaker, räkor, tomatsalsa, tacomajonnäs och koriander.