Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- senap,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- olivolja
- salt
Pastasås
Tomat
2 st
Salvia
10 g
Olivolja
Fläskfärs
250 g
Salt
½ tsk
Peppar- och fänkålsmix (Senap)
1 förp
Pizzasås
2 dl
Vispgrädde (Mjölk, Laktos)
½ dl
Till servering
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Ruccola
30 g
Näringsvärde per portion
- Energi 806 kcal
- Fett 37 g
- Kolhydrater 81 g
- Protein 37 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka mezze maniche enligt anvisning på förpackningen.
- Pastasås: Tärna tomat grovt. Strimla salvia. Hetta upp lite olivolja i en stekpanna med höga kanter. Bryn fläskfärs ca 3 min, krydda med salt och peppar- och fänkålsmix. Blanda ner tomater, pizzasås och grädde i stekpannan. Koka ca 5 min. Tillsätt salvian.
- Häll av pastan och blanda med pastasåsen. Toppa med ruccola och servera direkt.