Ponzuwokad fläskfärs med grönkål, sesamfrön och koriander
15-20
Laktosfri

Ponzuwokad fläskfärs med grönkål, sesamfrön och koriander

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • sesamfrön,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt
  • vitlök

Jasminris

Jasminris
125 g

Wok

Champinjoner
125 g
Grönkål
100 g
Rödlök
1 st
Neutral olja
Fläskfärs
250 g
Salt
1 krm
Malen ingefära
1 tsk
Vitlök
2 klyfta
Ponzu (Sojabönor, Vete)
1 förp

Topping

Sesamfrön (Sesamfrön)
1 msk
Koriander
20 g
Chili flakes
Näringsvärde per portion
  • Energi 667 kcal
  • Fett 30 g
  • Kolhydrater 68 g
  • Protein 32 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
  2. Wok: Skiva champinjoner och strimla grönkål. Klyfta rödlök. Hetta upp neutral olja i en wok eller rymlig stekpanna. Fräs fläskfärs ca 4 min, krydda med salt och malen ingefära. Tillsätt champinjoner och pressad vitlök, fräs ytterligare ca 2 min. Blanda ner grönkål, rödlök och ponzu. Koka ihop ca 1 min.
  3. Toppa woken med sesamfrön, koriander och chili flakes. Servera med jasminris.