Tacos de camarón - Räkor med tacomajonnäs, koriander och tomatsalsa
15-20
Laktosfri

Tacos de camarón - Räkor med tacomajonnäs, koriander och tomatsalsa

Ingredienser

Allergener
  • Kräftdjur,
  • ägg,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt

Tacomajonnäs

Majonnäs (Ägg)
½ dl
Linas tre kryddor
1 tsk
Salt
½ krm

Till servering

Gurka
1 st
Räkor (Kräftdjur)
1 förp
Tortillabröd (Vete)
¾ förp
Tomatsalsa
1 förp
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 661 kcal
  • Fett 27 g
  • Kolhydrater 78 g
  • Protein 26 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Tacomajonnäs: Blanda majonnäs, Linas tre kryddor och salt i en liten skål.
  2. Skär gurka i långa stavar eller i tärningar. Häll av räkorna. Lägg allt i separata skålar.
  3. Värm tortillabröd. Fyll med grönsaker, räkor, tomatsalsa, tacomajonnäs och koriander.