BBQ-wraps med coleslaw
20-30

BBQ-wraps med coleslaw

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • svaveldioxid,
  • senap,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt
  • svartpeppar

BBQ-nötfärs

Nötfärs
250 g
Neutral olja
BBQ-sås
1 förp
Salt
ca ½ tsk
Svartpeppar

Coleslaw

Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt (Mjölk, Laktos)
1 dl
Dijonsenap (Svaveldioxid, Senap)
1 msk
Salt
Svartpeppar

Till servering

Rödlök
½-1 st
Tomat
1 st
Mixsallad
30 g
Tortillabröd (Vete)
½ förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 882 kcal
  • Fett 30 g
  • Kolhydrater 108 g
  • Protein 44 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

Tips från kocken:

Har du tid? Värm gärna bröden i en het torr stekpanna innan servering.

  1. Förberedelser: Skiva rödlök och tomat tunt. 
  2. BBQ-nötfärs: Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Stek nötfärs ca 4 min, tills färsen är helt genomstekt. Tillsätt BBQ-sås och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Ta stekpannan från värmen.
  3. Coleslaw: Blanda coleslawmix, matyoghurt och dijonsenap i en bunke. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
  4. Fyll tortillbröd (se tips!) med mixsallad, BBQ-nötfärs, coleslaw, rödlök och tomat. Rulla ihop och ät direkt.