Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- sojabönor,
- senap,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
- svartpeppar
- smör
Potatis
Skalad potatis
1 förp
Broccolibuketter
1 förp
Kyckling i senapsgräddsås
Minutfilé
330 g
Salt
2 krm
Svartpeppar
Smör (Mjölk)
Gräddsås (Mjölk, Sojabönor, Vete, Laktos)
1 förp
Dijonsenap (Svaveldioxid, Senap)
1 msk
Till servering
Mixsallad
30 g
Rädisor
1 förp
Näringsvärde per portion
- Energi 508 kcal
- Fett 14 g
- Kolhydrater 47 g
- Protein 49 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka skalad potatis mjuk i lättsaltat vatten.
- Koka broccolibuketter tillsammans med potatisen de sista 2 minuterna.
- Kyckling i senapsgräddsås: Krydda kyckling minutfilé med salt och nymald svartpeppar. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Stek kycklingen ca 2 min per sida. Tillsätt gräddsås. Sjud ca 10 min, tills kycklingen är helt genomstekt (innertemp 72°C). Blanda ner dijonsenap. Om såsen blir för tjock, späd med lite vatten.
- Lägg mixsallad och rädisor i en skål. Servera kyckling i senapsgräddsås med potatis, broccoli och mixsallad.