Pulled pork med coleslaw, rostad potatis och koriander
35
Utan gluten

Pulled pork med coleslaw, rostad potatis och koriander

Ingredienser

Allergener
  • Mjölk,
  • svaveldioxid,
  • senap

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • bakplåtspapper
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar

Rostad potatis

Småpotatis
450 g
Bakplåtspapper
Olivolja
Salt
Svartpeppar

Pulled pork

Pulled pork
1 förp

Coleslaw

Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt
2 dl
Dijonsenap
1 msk
Salt
2 krm
Svartpeppar

Till servering

Cocktailtomater
250 g
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 670 kcal
  • Fett 21 g
  • Kolhydrater 63 g
  • Protein 57 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

Tips från kocken:

Har du tid? Dela tomaterna och hacka koriandern, blanda ihop med lite olivolja, salt och vinäger.

  1. Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
  2. Rostad potatis: Lägg potatis på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Blanda med olivolja, salt och lite nymald svartpeppar. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.
  3. Pulled pork: Lägg pulled pork i en ugnsform och tillaga enligt anvisning på förpackningen (under plåten med potatis).
  4. Coleslaw: Lägg coleslawmix i en rymlig bunke. Blanda med yoghurt, dijonsenap, salt och nymald svartpeppar.
  5. Servera pulled pork med rostad potatis, coleslaw, cocktailtomater (se tips!) och färsk koriander.