Citron- och ricottapasta med rostad fänkål och solroskärnor
20
Vegetariskt

Citron- och ricottapasta med rostad fänkål och solroskärnor

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk, Laktosfri, Sojabönor, Senap, Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, salt, svartpeppar,

Citron- och ricottasås


  • citron
    1 st

  • riven parmesan
    25 g

  • ricotta
    ½ förp

  • vitlök
    ½-1 klyfta

  • olivolja
    ½ msk

Rostad fänkål


  • fänkål
    1 st

  • solroskärnor
    40 g

Till servering


  • spaghetti
    200 g

  • babyspenat
    30 g

  • bladpersilja
    20 g

  • riven parmesan
    25 g
Näringsvärde per portion
Energi  
741 kCal
Fett 
29 g
Kolhydrater  
82 g
Protein 
38 g