Smakfest från Mexiko

Just nu har vi mexikanska veckor på Linas Matkasse! I fem rätter bjuder vi på heta kryddor, friska örter och intensiva smaker. Du får bland annat laga en mustig böngryta, en kryddig tacopanna och en svalkande aguachile med lax och räkor.

Just nu: Spara upp till 639 kr på 2 matkassar!
Beställ en av våra matkassar – sedan kan du skräddarsy din egen meny.

Smakrika favoriter från Mexiko

För alla som älskar mat är Mexiko ett paradis. Intensiva smaker och ett varierat ursprung gör det mexikanska köket unikt. I den här menyn har vi samlat 5 rätter från ett av världens mest älskade kök.

Välkomsterbjudande!

Just nu får du 20% rabatt på din två första matkassar.
Beställ nu och spara upp till 639 kr på 2 matkassar. Ingen bindningstid. Pausa när du vill.

Prisexemplet gäller 5 middagar för 4 personer.

3 rätter från det mexikanska köket

5 favoriter från det mexikanska köket

För alla som älskar mat är Mexiko en drömdestination. Det är härifrån som vi hämtat klassiska favoriter som tacos, enchiladas, och quesadillas. Men det mexikanska köket bjuder på så mycket mer. I den här artikeln tittar vi närmare på 5 mexikanska rätter som bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga.

Sushi i form av två olika makirullar av Frida Ronge

Din guide till mexikanska tortillas

Tortillas är mer än bara ett bröd. Det är basen i många mexikanska rätter och du kan fylla dem med allt från kött och grönsaker till ost och smakrika såser. I den här guiden tittar vi närmare på tortillans alla möjligheter. Du får tips på ett enkelt grundrecept och hur du kan skapa läckra rätter med tortillas som grund.