Nystart – med smak av Kalifornien

På Linas Matkasse kickar vi igång det nya året med inspiration från Kalifornien. I fem hälsosamma rätter boostar vi både smak och näringsvärden så du orkar mer, vill mer och mår bättre!

Beställ rätterna!

Välkommen till Kalifornien!

Den ikoniska Hollywood-skylten, soldränkta sandstränder eller palmkantade boulevarder. Oavsett vad du förknippar med The Golden State är en sak säker – Kalifornien är en delstat där träning och näringsrik mat står i fokus. Matkulturen präglas av influenser från hela världen och här möts mattraditioner från bland annat Japan, Kina, Mexiko och Hawaii. Idag bjuder Kalifornien på ett modernt fusionkök med fokus på hälsosamma och lokalt odlade råvaror.

5 näringsboostade rätter

Under de kommande veckorna ger vi dig ett smakprov på det mångsidiga kaliforniska köket. I fem smaksäkra rätter bjuder våra kockar på färska råvaror, massor av näring och härliga grönsaker. Målet är att hjälpa dig få en bra start på det nya året med middagar som är extra sunda, extra näringsrika och extra goda. Välkommen till en ny start – med smak av Kalifornien!


PS. Du kan beställa rätterna till och med 31 januari.

Kalifornien på menyn

Här ser du alla våra rätter med smak och inspiration från Kalifornien!

Burrito med tacokalkon, majssallad och avokadodressing

Buddha Bowl med sötpotatispuré, matvete, avokado och ägg

Kycklingsallad med spröda kikärtor och sötpotatis

Poké bowl med lax, vildris, sötsyrlig rödkål och limeaioli

Salladswrap med nötfärs, rädisor, cashewnötter och jasminris

Just nu!

30% på dina första 3 kassar!

Beställ idag och få 30% rabatt på dina 3 första matkassar!

Middag hem till dörren – i 3 enkla steg!
Är du nyfiken på Linas Matkasse och vill veta mer? Följ länken nedan så berättar vi hur det fungerar!

5 tips till en mer hälsosam livsstil

Nyttig mat lägger grunden till en hälsosam livsstil. Men vad är egentligen nyttig mat? I 5 enkla tips tittar vi närmare på hur du kan boosta din kost och skapa nya hälsosamma vanor. Resultatet blir att du mår bättre, äter bättre och kan prestera på topp.

5 tips till en hälsosam livsstil

Sunt, gott och näringsberäknat

Visste du att vi näringsberäknar alla middagar i Linas Matkasse? Vi utgår från Livsmedelsverkets rekommendationer och tar hänsyn till näringsinnehållet i alla ingredienser när vi skapar våra recept. Målet är att skapa en måltid med bästa tänkbara näringsvärde. När du väljer en måltid från oss kan du därför vara trygg med att du får i dig all näring du behöver i precis lagom mängd.

Upptäck hela vår meny!