Egg & cress sandwich

Egg and cress sandwich – en engelsk klassiker som är perfekt till helgfrukosten eller brunchen.

Ingredienser

4 skivor valfritt formbröd

4 ägg

¾ dl majonnäs

¼ gul lök

1 ask smörgåskrasse

2 krm salt

svartpeppar

Gör så här

Koka äggen hårdkokta, skölj dem i kallt vatten och skala. Lägg äggen i en skål och mosa dem med en gaffel.

Finhacka lök. Blanda löken, majonnäs, salt och svartpeppar med äggen.

Bred äggröran på två av brödskivorna och klipp krasse över. Lägg de andra brödskivorna ovanpå och skär dem på diagonalen till fyra trekantssmörgåsar. Om du vill, packa in i smörgåspapper!

Vill du njuta av goda middagar utan stress? Låt oss sätta ihop en matkasse som passar just dina behov – eller välj bland 80+ rätter och skapa din egen meny. Alla rätter är dessutom näringsberäknade, så att du enkelt kan äta både gott och balanserat.