Sommarsallad med melon, prosciutto, fetaost och surdegsbröd

Sommar

Laktosfri

Sommarsallad med melon, prosciutto, fetaost och surdegsbröd

Rätten saknar betyg
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Salt
  • svartpeppar
Surdegsbaguette
1 st
(Vete)
Prosciutto
1 förp
Ruccola
30 g
Mixsallad
65 g
Galiamelon
1 st
Fetaost
50 g
(Mjölk)
Basilikaolja
½ förp
Salt
Svartpeppar
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 608 kcal
  • Fett: 20 g
  • Kolhydrater: 79 g
  • Protein: 29 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Värm ugnen till 200°C (varmluft) eller 225°C (vanlig).
Tillaga surdegsbaguette enligt anvisning på förpackningen.
Skala och skär galiamelon i bitar. Lägg på ett salladsfat tillsammans med ruccola och mixsallad. Smula över fetaost och ringla på basilikaolja. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar.
Toppa salladen med prosciutto och servera med surdegsbaguette.
Smaklig måltid!