Snabbramen med pak choy, champinjoner och färdiggrillad kyckling
Laktosfri

Snabbramen med pak choy, champinjoner och färdiggrillad kyckling

3.87 (127)
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Sesamfrön
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • vatten
Gul lök
1 st
Pak choy
1 st
Champinjoner
125 g
Kycklingbuljong
1 påse
Malen ingefära
1 tsk
Japansk soja
½ förp
(Sojabönor, Vete)
Sesamolja
1 msk
(Sesamfrön)
Olja
1 msk
Vatten
7 dl
Äggnudlar
1 förp
(Ägg, Vete)
Skivad kycklingfilé
1 förp
Sesamfrön
1 förp
(Sesamfrön)
Chili flakes
½ tsk
Näringsinnehåll per portion
  • Energi: 554 kcal
  • Fett: 20 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Protein: 36 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Strimla gul lök och pak choy.
Lägg lök, champinjoner, kycklingbuljong, malen ingefära, japansk soja, sesamolja, neutral olja och vatten i en rymlig kastrull. Koka upp och låt sjuda ca 5 min.
Tillsätt pak choy och nudlar i buljongen. Låt sjuda ytterligare ca 4 min. 
Fördela nudlar, grönsaker, svamp och buljong i två skålar. Servera toppad med skivad kycklingfilé, sesamfrön och chili flakes. 
Smaklig måltid!