Ingredienser
2 pers
Allergener
- Mjölk,
- svaveldioxid,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- olivolja
- vatten
- salt
- socker
- svartpeppar
One pot pasta
Zucchini
1 st
Olivolja
Salsicciafärs (Svaveldioxid)
200 g
Krossade tomater
1 förp
Vatten
5 dl
Tomatpuré
1 förp
Örtmix
1 förp
Salt
1 tsk
Socker
½ tsk
Svartpeppar
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Riven parmesan (Mjölk)
50 g
Till servering
Ruccola
30 g
Näringsvärde per portion
- Energi 742 kcal
- Fett 25 g
- Kolhydrater 89 g
- Protein 40 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- One pot pasta: Tärna zucchini. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärs och zucchini ca 3 min. Tillsätt krossade tomater, vatten, tomatpuré, örtmix, salt, socker och rikligt med nymald svartpeppar. Blanda ner mezze maniche. Koka ca 20 min under lock, tills pastan är klar. Rör om ibland.
- Rör ner riven parmesan och smaka eventuellt upp med salt och nymald svartpeppar. Servera one pot pasta toppad med ruccola.