One pot pasta med salsiccia och parmesan
20-30
Laktosfri

One pot pasta med salsiccia och parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Mjölk,
  • svaveldioxid,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • olivolja
  • vatten
  • salt
  • socker
  • svartpeppar

One pot pasta

Zucchini
1 st
Olivolja
Salsicciafärs (Svaveldioxid)
200 g
Krossade tomater
1 förp
Vatten
5 dl
Tomatpuré
1 förp
Örtmix
1 förp
Salt
1 tsk
Socker
½ tsk
Svartpeppar
Mezze maniche rigate (Vete)
200 g
Riven parmesan (Mjölk)
50 g

Till servering

Ruccola
30 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 742 kcal
  • Fett 25 g
  • Kolhydrater 89 g
  • Protein 40 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. One pot pasta: Tärna zucchini. Hetta upp lite olivolja i en stekgryta och bryn salsicciafärs och zucchini ca 3 min. Tillsätt krossade tomater, vatten, tomatpuré, örtmix, salt, socker och rikligt med nymald svartpeppar. Blanda ner mezze maniche. Koka ca 20 min under lock, tills pastan är klar. Rör om ibland.
  2. Rör ner riven parmesan och smaka eventuellt upp med salt och nymald svartpeppar. Servera one pot pasta toppad med ruccola.