20-30
Laktosfri
Snabbramen med pak choy, champinjoner och färdiggrillad kyckling
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sojabönor,
- sesamfrön,
- ägg,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- kycklingbuljong
- neutral olja
- vatten
Snabbramen
Gul lök
1 st
Pak choy
1 st
Champinjoner
125 g
Kycklingbuljong
1 tärning
Malen ingefära
1 tsk
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
½ förp
Sesamolja (Sesamfrön)
1 msk
Neutral olja
1 msk
Vatten
7 dl
Äggnudlar (Ägg, Vete)
1 förp
Topping
Skivad kycklingfilé
1 förp
Sesamfrön (Sesamfrön)
1 förp
Chili flakes
½ tsk
Näringsvärde per portion
- Energi 544 kcal
- Fett 20 g
- Kolhydrater 55 g
- Protein 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Förberedelser: Strimla gul lök och pak choy.
- Snabbramen: Lägg lök, champinjoner, kycklingbuljong, malen ingefära, japansk soja, sesamolja, neutral olja och vatten i en rymlig kastrull. Koka upp och låt sjuda ca 5 min.
- Tillsätt pak choy och nudlar i buljongen. Låt sjuda ytterligare ca 4 min.
- Fördela nudlar, grönsaker, svamp och buljong i två skålar. Servera toppad med skivad kycklingfilé, sesamfrön och chili flakes.