Fläskfärs wok med risnudlar, broccoli och koriander
15-20
Laktosfri

Fläskfärs wok med risnudlar, broccoli och koriander

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • flytande honung
  • vitvinsvinäger
  • salt

Till servering

Broccoli
1 st
Risnudlar
½ förp
Koriander
20 g
Chili flakes

Wok

Bananschalottenlök
1 st
Neutral olja
Fläskfärs
250 g
Morotsjulienne
½ förp
Vitlök
1 klyfta
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
2½ msk
Flytande honung
1 msk
Vitvinsvinäger
1 msk
Salt
Näringsvärde per portion
  • Energi 598 kcal
  • Fett 27 g
  • Kolhydrater 59 g
  • Protein 31 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Förberedelser: Klyfta schalottenlök. Skär broccoli i mindre buketter och skiva stammen tunt.
  2. Till servering: Koka risnudlar enligt anvisning på förpackningen. Låt broccolin koka med de sista 2 minuterna. 
  3. Wok: Hetta upp lite neutral olja i en rymlig stekpanna eller wok. Fräs fläskfärs och schalottenlök ca 4 min. Tillsätt morotsjulienne och pressad vitlök, fräs ytterligare ca 2 min, tills färsen är helt genomstekt. 
  4. Tillsätt japansk soja, flytande honung, vitvinsvinäger, avhällda nudlar och broccoli till stekpannan. Blanda väl och smaka av med lite salt. Toppa med koriander och chili flakes (valfritt!).