Mezze maniche med chorizoragu, fetaost och ruccola

Garofalo

Mezze maniche med chorizoragu, fetaost och ruccola

3.8 (96)
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Kycklingbuljong
  • olivolja
  • tomatpuré
  • vatten
Mezze maniche rigate
200 g
(Vete)
Gul lök
1 st
Tomat
2 st
Olivolja
Chorizofärs
200 g
(Svaveldioxid)
Vitlök
2 klyfta
Tomatpuré
1 msk
Vatten
1 dl
Kycklingbuljong
½ tärning
Fetaost
100 g
(Mjölk, Laktos)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
732 kcal
Fett:
29 g
Kolhydrater:
79 g
Protein:
39 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Tärna tomat och gul lök. Smula fetaost.
Koka pastan enligt angivelse på förpackningen. 
 Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs chorizofärs ca 3 min. Tillsätt pressad vitlök, gul lök och tomater. Fräs ytterligare ca 1 min. Blanda ner tomatpuré, vatten och smulad kycklingbuljong. Låt sjuda ca 3 min. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
Blanda nykokt pasta med chorizoragu. Servera toppad med smulad fetaost och ruccola.
Smaklig måltid!