Spaghetti med lufttorkad skinka och ugnsbakad pastasås med fetaost och basilika
4.1 (128)
Under 30 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- svartpeppar
Fetaost
100 g
Cocktailtomater
250 g
Basilika creme
1 förp
Olivolja
Svartpeppar
Spaghetti
200 g
Lufttorkad skinka
1 förp
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 717 kcal
- Fett:
- 30 g
- Kolhydrater:
- 75 g
- Protein:
- 36 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig). Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Lägg fetaost i mitten av en ugnsfast form med hög kanter. Lägg cocktailtomater runt om. Ringla över lite olivolja och tillaga i ugnen ca 20 min.
Koka spaghetti enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastan och rör ner i ugnsformen tillsammans med basilika creme. Blanda ordentligt. Smaka av med nymald svartpeppar. Servera med lufttorkad skinka och ruccola.
Smaklig måltid!