20-30
Laktosfri
Vegetariskt
Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sojabönor,
- svaveldioxid,
- vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- salt
- svartpeppar
Asiatisk kålsallad
Coleslawmix
1 förp
Soja- och ingefärssås (Sojabönor, Vete)
½ förp
Salt
Svartpeppar
Vegonuggets
Vegonuggets (Svaveldioxid, Vete)
1 förp
Till servering
Jasminris
125 g
Cocktailtomater
200 g
Sweet chilisås
1 förp
Näringsvärde per portion
- Energi 657 kcal
- Fett 21 g
- Kolhydrater 95 g
- Protein 23 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
- Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
- Vegonuggets: Sprid ut nuggets på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd efter halva tiden.
- Asiatisk kålsallad: Lägg upp coleslawmix i en skål och blanda med soja- och ingefärssåsen. Smaka av med salt och lite nymald svartpeppar.
- Servera vegonuggets med jasminris, asiatisk kålsallad, cocktailtomater och en klick sweet chilisås.