Laktosfri
Kinesisk nudelwok med fläskfärs, pak choy och sesamfrön
4.04 (746)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Sesamfrön·
- Ägg·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
Äggnudlar
1 förp
Pak choy
1 st
Olja
Fläskfärs
250 g
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Kinesisk wok- och dippsås
1 förp
Salladslök
1 förp
Lime
1 st
Sesamfrön
1 förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 639 kcal
- Fett: 31 g
- Kolhydrater: 58 g
- Protein: 32 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Tips från kocken:
Rosta gärna sesamfröna i en torr och het stekpanna för en fylligare smak!
Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola i kallt vatten.
Skiva pak choy och salladslök. Klyfta lime.
Hetta upp lite neutral olja i en wok- eller stekpanna. Fräs fläskfärs och pressad vitlök ca 4 min. Tillsätt pak choy och salt, stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner nudlar och kinesisk wok- och dippsås i pannan och låt allt bli varmt.
Servera kinesisk nudelwok toppad med salladslök, sesamfrön och limeklyfta.
Smaklig måltid!