Laktosfri
Utan gluten
Italiensk salsicciagryta med vita bönor, aubergine och persilja
3.54 (68)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- kycklingbuljong
Aubergine
1 st
Olivolja
1 msk
Salsicciafärs
200 g
Krossade tomater
1 förp
Kycklingbuljong
½ tärning
Stora vita bönor
1 förp
Bladpersilja
20 g
Basmatiris
125 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi: 649 kcal
- Fett: 26 g
- Kolhydrater: 72 g
- Protein: 31 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.
Skär aubergine i tärningar. Hetta upp olivolja i en stekgryta och stek aubergine och salsicciafärs ca 5 min. Tillsätt krossade tomater och smulad kycklingbuljong, koka ca 7 min. Häll av och skölj stora vita bönor. Blanda ner i grytan.
Grovhacka bladpersilja och blanda ner i grytan. Servera italiensk salsicciagryta med mixsallad och basmatiris.
Smaklig måltid!