Ravioli med pesto och riven parmesan
15-20
Vegetariskt

Ravioli med pesto och riven parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • ägg,
  • vete,
  • cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • balsamvinäger
  • salt
  • svartpeppar

Tomatsallad

Cocktailtomater
250 g
Mixsallad
65 g
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar

Ravioli

Ravioli (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Pesto genovese (Mjölk, Cashewnötter, Laktos)
½ förp

Topping

Riven parmesan (Mjölk)
25 g
Krutonger (Vete)
1 förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 639 kcal
  • Fett 40 g
  • Kolhydrater 48 g
  • Protein 20 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
  2. Tomatsallad: Dela cocktailtomater. Lägg i en salladsskål och blanda med mixsallad, balsamvinäger, lite salt och nymald svartpeppar.
  3. Ravioli: Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen. Blanda nykokt ravioli med pesto. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. 
  4. Toppa ravioli med riven parmesan och krutonger. Servera med tomatsallad.