Coconut beef med nudlar och koriander
15-20
Laktosfri

Coconut beef med nudlar och koriander

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • socker
  • vatten

Coconut beef

Morot
1 st
Gul lök
1 st
Röd paprika
1 st
Neutral olja
Nötfärs
250 g
Hackad ingefära, vitlök och chili
1 förp
Socker
1 msk
Japansk soja (Sojabönor, Vete)
50 ml
Coconut cream
1 förp
Vatten
1 dl

Till servering

Äggnudlar (Vete)
½ förp
Koriander
20 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 773 kcal
  • Fett 40 g
  • Kolhydrater 67 g
  • Protein 37 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp vatten i en kastrull till äggnudlarna i punkt 4.
  2. Förberedelser: Skär morot i tunna slantar. Klyfta gul lök och skär röd paprika i mindre bitar.
  3. Coconut beef: Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna eller wok. Stek nötfärs ca 3 min på hög värme, tills den fått fin färg. Lägg ner paprika, morot och lök. Fräs ytterligare ca 1 min. Tillsätt "hackad ingefära, vitlök och chili", socker, japansk soja, coconut cream och vatten. Koka ihop ca 2 min. 
  4. Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen.
  5. Grovhacka koriander. Blanda ner nykokta nudlar i woken med coconut beef. Toppa med koriander och servera.