Mezzaluna med svamp och riven parmesan
15-20
Vegetariskt

Mezzaluna med svamp och riven parmesan

Ingredienser

Allergener
  • Laktos,
  • mjölk,
  • ägg,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • vitlök
  • salt

Mezzaluna

Färsk fylld pasta (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Broccolibuketter
1 förp
Crème fraiche (Mjölk, Laktos)
1 dl
Vitlök
1 klyfta
Salt
1 krm

Tillbehör

Cocktailtomater
250 g
Babyspenat
30 g
Riven parmesan (Mjölk)
25 g
Näringsvärde per portion
  • Energi 610 kcal
  • Fett 42 g
  • Kolhydrater 38 g
  • Protein 19 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
  2. Lägg crème fraiche i en liten skål. Blanda med pressad vitlök och salt.
  3. Koka mezzaluna enligt anvisning på förpackningen. Låt broccolibuketter koka med hela tillagningstiden.
  4. Blanda crème fraiche och nykokt mezzaluna. Rör så det blir krämigt. Toppa med riven parmesan och babyspenat. Servera med cocktailtomater.