Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris
20-30
Laktosfri
Vegetariskt

Vegonuggets med asiatisk kålsallad, sweet chili och jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • svaveldioxid,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • salt
  • svartpeppar

Asiatisk kålsallad

Coleslawmix
1 förp
Soja- och ingefärssås (Sojabönor, Vete)
½ förp
Salt
Svartpeppar

Vegonuggets

Vegonuggets (Svaveldioxid, Vete)
1 förp

Till servering

Jasminris
125 g
Cocktailtomater
250 g
Sweet chilisås
1 förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 661 kcal
  • Fett 21 g
  • Kolhydrater 95 g
  • Protein 23 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

  1. Värm ugnen till 225°C (varmluft) eller 250°C (vanlig).
  2. Koka jasminris enligt anvisning på förpackningen.
  3. Vegonuggets: Sprid ut nuggets på en ugnsplåt med bakplåtspapper. Tillaga i mitten av ugnen ca 10 min. Vänd efter halva tiden.
  4. Asiatisk kålsallad: Lägg upp coleslawmix i en skål och blanda med soja- och ingefärssåsen. Smaka av med salt och lite nymald svartpeppar. 
  5. Servera vegonuggets med jasminris, asiatisk kålsallad, cocktailtomater och en klick sweet chilisås.