Kinesisk nudelwok med fläskfärs, pak choy och sesamfrön
15-20
Laktosfri

Kinesisk nudelwok med fläskfärs, pak choy och sesamfrön

Ingredienser

Allergener
  • Sojabönor,
  • sesamfrön,
  • ägg,
  • vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror

  • neutral olja
  • salt

Kinesisk wok

Äggnudlar (Ägg, Vete)
1 förp
Pak choy
1 förp
Neutral olja
Fläskfärs
250 g
Vitlök
1 klyfta
Salt
2 krm
Kinesisk wok- och dippsås (Sojabönor, Sesamfrön, Vete)
1 förp

Topping

Salladslök
1 förp
Lime
1 st
Sesamfrön (Sesamfrön)
1 förp
Näringsvärde per portion
  • Energi 674 kcal
  • Fett 34 g
  • Kolhydrater 58 g
  • Protein 33 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.

Så här gör du

Tips från kocken:

Rosta gärna sesamfröna i en torr och het stekpanna för en fylligare smak!

  1. Koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningen. Häll av och spola i kallt vatten. 
  2. Förberedelser: Skiva pak choy och salladslök. Klyfta lime.
  3. Kinesisk wok: Hetta upp lite neutral olja i en wok- eller stekpanna. Fräs fläskfärs och pressad vitlök ca 4 min. Tillsätt pak choy och salt, stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner nudlar och kinesisk wok- och dippsås i pannan och låt allt bli varmt. 
  4. Servera kinesisk nudelwok toppad med salladslök, sesamfrön och limeklyfta.