Vegetariskt
Ratatouille- och gnocchipanna med fetaost
3.72 (306)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Grönsaksbuljong
- olivolja
- salt
- socker
Potatisgnocchi
1 förp
Olivolja
1 msk
Zucchini
1 st
Tomat
1 st
Rödlök
1 st
Olivolja
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Torkad rosmarin
½ tsk
Socker
½ tsk
Krossade tomater
1 förp
Grönsaksbuljong
½ tärning
Salt
Babyspenat
30 g
Fetaost
100 g
Chili flakes
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 768 kcal
- Fett:
- 29 g
- Kolhydrater:
- 105 g
- Protein:
- 22 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Lägg potatisgnocchi i en skål och täck med kallt vatten. Låt stå minst 10 min.
Skär zucchini och tomat i bitar. Klyfta rödlök. Hetta upp olivolja i en stekgryta. Fräs lök och zucchini på hög värme ca 4 min.
Tillsätt tomat, pressad vitlök, torkad rosmarin, socker, krossade tomater och smulad grönsaksbuljong. Sjud ca 5 min. Smaka av med lite salt.
Hetta upp olivolja i en stekpanna. Fräs väl avrunnen gnocchi tills den fått fin färg.
Blanda potatisgnocchi och babyspenat med ratatouille. Servera toppad med smulad fetaost och lite chili flakes.
Smaklig måltid!