Löpefri
Vegofajitas med kryddiga bönor och cheddarost
3.68 (69)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- vitlök
Kidneybönor (190 g)
1 förp
Majs
1 förp
Röd paprika
1 st
Olivolja
Vitlök
2 klyfta
Tacosås
½ förp
Linas tre kryddor
½ förp
Salt
2 krm
Tortillabröd
½ förp
Matyoghurt
1 dl
Riven cheddarost
75 g
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 633 kcal
- Fett:
- 26 g
- Kolhydrater:
- 73 g
- Protein:
- 27 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Häll av och skölj kidneybönor. Häll av majs. Klyfta röd paprika.
Värm tortillabröd hastigt i en torr och het stekpanna. Linda in de varma bröden i en ren kökshandduk.
Hetta upp lite olivolja i den använda stekpannan och fräs paprika, bönor, majs och pressad vitlök ca 3 min. Tillsätt tacosås, Linas tre kryddor och salt och fräs ytterligare ca 1 min.
Servera tortillabröden fyllda med vegofajitas, matyoghurt, riven cheddarost och mixsallad.
Smaklig måltid!