Vegofajitas med kryddiga bönor och cheddarost
Löpefri

Vegofajitas med kryddiga bönor och cheddarost

3.68 (69)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • vitlök
Kidneybönor (190 g)
1 förp
Majs
1 förp
Röd paprika
1 st
Olivolja
Vitlök
2 klyfta
Tacosås
½ förp
Linas tre kryddor
½ förp
Salt
2 krm
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Riven cheddarost
75 g
(Mjölk)
Mixsallad
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
633 kcal
Fett:
26 g
Kolhydrater:
73 g
Protein:
27 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Häll av och skölj kidneybönor. Häll av majs. Klyfta röd paprika.
Värm tortillabröd hastigt i en torr och het stekpanna. Linda in de varma bröden i en ren kökshandduk. 
Hetta upp lite olivolja i den använda stekpannan och fräs paprika, bönor, majs och pressad vitlök ca 3 min. Tillsätt tacosås, Linas tre kryddor och salt och fräs ytterligare ca 1 min.
Servera tortillabröden fyllda med vegofajitas, matyoghurt, riven cheddarost och mixsallad.
Smaklig måltid!