Laktosfri
Vegansk svamppanna med potatis och rårörda lingon
3.92 (65)
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sojabönor·
- Svaveldioxid·
- Senap·
- Havre
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
- vatten
- vitlök
Olja
Pulled Vegme
½ förp
Champinjoner
125 g
Bananschalottenlök
1 st
Vitlök
1 klyfta
Imat
1 ¼ dl
Vatten
½ dl
Japansk sojasås
½ påse
Dijonsenap
1 msk
Salt
Svartpeppar
Småpotatis
450 g
Kruspersilja
20 g
Rårörda lingon
100 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 556 kcal
- Fett:
- 21 g
- Kolhydrater:
- 71 g
- Protein:
- 21 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka småpotatis mjuk i lättsaltat vatten.
Hetta upp lite neutral olja och stek pulled Vegme ca 5 min, tills den fått fin färg. Lägg över på en tallrik och spara pannan.
Skiva champinjoner. Finhacka bananschalottenlök. Hetta upp lite neutral olja i den använda pannan och fräs svamp, lök och pressad vitlök ca 3 min.
Tillsätt pulled Vegme, imat, vatten, japansk soja och dijonsenap. Koka upp och sjud ca 1 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Finhacka kruspersilja och strö över svamppannan. Servera med kokt potatis och rårörda lingon.
Smaklig måltid!