Vegansk svamppanna med potatis och rårörda lingon
Laktosfri

Vegansk svamppanna med potatis och rårörda lingon

3.92 (65)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sojabönor
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Senap
    ·
  • Havre

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
  • vitlök
Olja
Pulled Vegme
½ förp
(Sojabönor)
Champinjoner
125 g
Bananschalottenlök
1 st
Vitlök
1 klyfta
Imat
1 ¼ dl
(Havre)
Vatten
½ dl
Japansk sojasås
½ påse
(Sojabönor)
Dijonsenap
1 msk
(Svaveldioxid, Senap)
Salt
Svartpeppar
Småpotatis
450 g
Kruspersilja
20 g
Rårörda lingon
100 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
556 kcal
Fett:
21 g
Kolhydrater:
71 g
Protein:
21 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka småpotatis mjuk i lättsaltat vatten.
Hetta upp lite neutral olja och stek pulled Vegme ca 5 min, tills den fått fin färg. Lägg över på en tallrik och spara pannan.
Skiva champinjoner. Finhacka bananschalottenlök. Hetta upp lite neutral olja i den använda pannan och fräs svamp, lök och pressad vitlök ca 3 min.
Tillsätt pulled Vegme, imat, vatten, japansk soja och dijonsenap. Koka upp och sjud ca 1 min. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Finhacka kruspersilja och strö över svamppannan. Servera med kokt potatis och rårörda lingon.
Smaklig måltid!