Pappardelle di tacchino - kalkonfärspasta med zucchini, vitlök och pecorino
Laktosfri

Pappardelle di tacchino - kalkonfärspasta med zucchini, vitlök och pecorino

Nytt recept
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • sambal oelek
  • tomatpuré
  • vatten
  • vitlök
Pappardelle
200 g
(Ägg, Vete)
Zucchini
1 st
Kalkonfärs
300 g
Olivolja
Tomatpuré
2 msk
Vitlök
2 klyfta
Torkad timjan
1 tsk
Salt
2 krm
Vatten
2 dl
Sambal oelek
½ tsk
Riven pecorino
30 g
(Mjölk)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
581 kcal
Fett:
21 g
Kolhydrater:
57 g
Protein:
41 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp lättsaltat vatten i en rymlig kastrull till pastakoket i punkt 3.
 Tärna zucchini. Stek kalkonfärs i en stekpanna med lite olivolja ca 2 min. Tillsätt tomatpuré, pressad vitlök, torkad timjan och salt. Stek ytterligare ca 2 min. Blanda ner vatten, sambal oelek och tärnad zucchini. Låt sjuda ytterligare ca 6 min. Smaka eventuellt av med lite extra salt och sambal oelek.
Koka pappardelle enligt anvisning på förpackningen.
Blanda nykokt pappardelle med kalkonfärssås. Servera toppad med riven pecorino.
Smaklig måltid!