Het chorizopanna med rökt paprika och kryddstekt majs
Laktosfri

Het chorizopanna med rökt paprika och kryddstekt majs

Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
  • vitlök
Majs
1 förp
Olivolja
Spiskummin
½ msk
Salt
Bananschalottenlök
1 st
Tomat
2 st
Grön paprika
1 st
Chorizo
200 g
Olivolja
Rökt paprikapulver
1 msk
Vitlök
2 klyfta
Vatten
¾ dl
Salt
½ tsk
Svartpeppar
Casarecce
180 g
(Vete)
Ruccola
30 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
678 kcal
Fett:
23 g
Kolhydrater:
85 g
Protein:
33 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 4.
Klyfta bananschalottenlök. Tärna tomat och grön paprika. Häll av majs. Skiva chorizo.
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Stek majs med spiskummin och salt ca 3 min. Lägg över på ett fat och spara stekpannan. 
Koka casareccepasta enligt anvisning på förpackningen.
Hetta upp lite olivolja i den använda stekpannan. Stek chorizo, lök, tomat, rökt paprikapulver och pressad vitlök ca 4 min. Tillsätt grön paprika, vatten, salt och lite nymald svartpeppar. Sjud ca 2 min, tills korven är helt genomstekt.
Servera chorizopanna med nykokt casarecce. Toppa med kryddstekt majs och ruccola!
Smaklig måltid!