Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- smör
- vitlök
Casarecce
180 g
Broccoli
1 st
Gul lök
1 st
Citron
1 st
Olivolja
½ msk
Smör
1 msk
Vitlök
1 klyfta
Mild ostsås
¾ förp
Salt
Babyspenat
30 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 654 kcal
- Fett:
- 23 g
- Kolhydrater:
- 85 g
- Protein:
- 26 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en rymlig kastrull till pastakoket i steg 3.
Skär broccoli i buketter och skiva stammen tunt. Finhacka gul lök. Skölj citronen i ljummet vatten och finriv skalet.
Koka casareccepasta enligt anvisning på förpackningen. Låt all broccoli koka med pastan hela tillagningstiden.
Hetta upp olivolja och smör i en kastrull. Fräs lök och pressad vitlök ca 4 min. Rör ner mild ostsås och rivet citronskal. Sjud ca 2 min. Smaka av med lite salt och pressad citronsaft.
Blanda ostsåsen med pasta och broccoli. Toppa med babyspenat!
Smaklig måltid!