Casarecce med varmrökt lax, dill och purjolök
Laktosfri

Casarecce med varmrökt lax, dill och purjolök

3.73 (92)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Fisk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • pastavatten
  • salt
Casarecce
200 g
(Vete)
Purjolök
1 st
Dill
20 g
Parmesanost
1 bit
(Mjölk)
Olivolja
1 msk
Peppar- och fänkålsmix
½ förp
(Senap)
Varmrökt lax
200 g
(Fisk)
Pastavatten
1½ dl
Salt
Näringsinnehåll per portion
Energi:
706 kcal
Fett:
26 g
Kolhydrater:
77 g
Protein:
42 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen. Spara 1½ dl pastavatten när du häller av pastan.
 Strimla purjolök och hacka dill. Finriv parmesanost. Fräs purjolöken med peppar- och fänkålsmix i olivolja på medelvärme ca 4 min. Krydda med lite salt. Tillsätt pastavatten och avhälld pasta, koka ihop ca 1 min. Rör ner dill och parmesanost. Blanda väl. 
Bryt bitar av varmrökt lax och blanda ner i pastan. Servera direkt.
Smaklig måltid!