Risonipaella med vitlöksfrästa grönsaker, cashewnötter och oliver
Kalorismart
Laktosfri
Vegetariskt
Vegan

Risonipaella med vitlöksfrästa grönsaker, cashewnötter och oliver

3.77 (79)
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Vete
    ·
  • Cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • vatten
  • vitlök
Vatten
5 dl
Grönsaksbuljong
1 påse
Paprikapulver
1 tsk
Chili flakes
1 krm
Saffran
1 förp
Risoni
150 g
(Vete)
Fänkål
1 st
Röd paprika
1 st
Olivolja
Vitlök
2 klyfta
Salt
2 krm
Svartpeppar
Snacksoliver
1 förp
Cashewnötter
40 g
(Cashewnötter)
Kruspersilja
20 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
540 kcal
Fett:
21 g
Kolhydrater:
70 g
Protein:
18 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

 Strimla fänkål och röd paprika.
Koka upp vatten, smulad grönsaksbuljong, paprikapulver, chili flakes och saffran i en rymlig kastrull. Tillsätt risoni och koka ca 10 min. Rör om då och då.
Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och fräs fänkål, paprika och pressad vitlök ca 3 min. Krydda med salt och lite nymald svartpeppar.
Grovhacka kruspersilja. Vänd ner risonin i stekpannan med vitlöksfrästa grönsaker. Toppa risonipaellan med persilja, oliver och cashewnötter.
Smaklig måltid!