Laktosfri
Casarecce med varmrökt lax, dill och purjolök
3.73 (92)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mjölk·
- Fisk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- pastavatten
- salt
Casarecce
200 g
Purjolök
1 st
Dill
20 g
Parmesanost
1 bit
Olivolja
1 msk
Peppar- och fänkålsmix
½ förp
Varmrökt lax
200 g
Pastavatten
1½ dl
Salt
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 706 kcal
- Fett:
- 26 g
- Kolhydrater:
- 77 g
- Protein:
- 42 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka casarecce enligt anvisning på förpackningen. Spara 1½ dl pastavatten när du häller av pastan.
Strimla purjolök och hacka dill. Finriv parmesanost. Fräs purjolöken med peppar- och fänkålsmix i olivolja på medelvärme ca 4 min. Krydda med lite salt. Tillsätt pastavatten och avhälld pasta, koka ihop ca 1 min. Rör ner dill och parmesanost. Blanda väl.
Bryt bitar av varmrökt lax och blanda ner i pastan. Servera direkt.
Smaklig måltid!