Ravioli med pesto och riven parmesan
Vegetariskt

Ravioli med pesto och riven parmesan

Nytt recept
Under 15 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Ägg
    ·
  • Vete
    ·
  • Cashewnötter

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Balsamvinäger
  • salt
  • svartpeppar
Kronärtskockor
½ burk
Cocktailtomater
250 g
Ruccola
30 g
Ravioli
230 g
(Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
Pesto genovese
¼ förp
(Mjölk, Ägg, Cashewnötter, Laktos)
Parmesanost
1 bit
(Mjölk)
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Näringsinnehåll per portion
Energi:
554 kcal
Fett:
37 g
Kolhydrater:
37 g
Protein:
18 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Häll av kronärtskockor. Dela cocktailtomater. Lägg allt i en salladsskål och blanda med ruccola.
Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen.
Riv parmesanost. Blanda ner nykokt ravioli med pesto och balsamvinäger i salladsskålen. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Toppa med riven parmesan.
Smaklig måltid!