Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktos,
- mjölk,
- ägg,
- vete,
- cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror
- balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Ravioli
Kronärtskockor
½ burk
Cocktailtomater
250 g
Ruccola
30 g
Ravioli (Mjölk, Ägg, Vete, Laktos)
230 g
Pesto genovese (Mjölk, Ägg, Cashewnötter, Laktos)
¼ förp
Parmesanost (Mjölk)
1 bit
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Näringsvärde per portion
- Energi 554 kcal
- Fett 37 g
- Kolhydrater 37 g
- Protein 18 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassan.
Så här gör du
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
- Häll av kronärtskockor. Dela cocktailtomater. Lägg allt i en salladsskål och blanda med ruccola.
- Koka ravioli enligt anvisning på förpackningen.
- Riv parmesanost. Blanda ner nykokt ravioli med pesto och balsamvinäger i salladsskålen. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Toppa med riven parmesan.