Honungsrostade gulbetor med chèvre, krämig risoni och ärtskottssallad
35
Vegetariskt

Honungsrostade gulbetor med chèvre, krämig risoni och ärtskottssallad

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Mjölk, Selleri, Sojabönor, Senap, Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
bakplåtspapper, olivolja, flytande honung, salt, svartpeppar, vatten, grönsaksbuljong, flingsalt,

Honungsrostade gulbetor


  • gulbetor
    300 g

  • bakplåtspapper
    1 st

  • olivolja
    1 tsk

  • flytande honung
    1 tsk

  • salt
    1 krm

  • chèvre
    100 g

Krämig risoni


  • vatten
    7 dl

  • grönsaksbuljong
    1 tärning

  • risoni
    1 ¾ dl

  • färskost
    ½ förp

Ärtskottssallad


  • citron
    ½ st

  • rädisor
    ½ förp

  • ärtskott
    ½ förp

  • olivolja
    ½ tsk

Näringsvärde per portion
Energi  
687 kCal
Fett 
28 g
Kolhydrater  
85 g
Protein 
23 g