Västerbottensfylld pannbiff med fänkålsbräserad lök och jordärtskocksstomp
40

Västerbottensfylld pannbiff med fänkålsbräserad lök och jordärtskocksstomp

Gör så här


Ingredienser

Allergener

Gluten, Mjölk, Laktosfri, Ägg, Vete, Sojabönor, Selleri

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
ströbröd, mjölk, äggula, salt, svartpeppar, smör, vetemjöl, balsamvinäger, vatten, kycklingbuljong,

Pannbiff


  • ströbröd
    ¼ dl

  • mjölk
    ½ dl

  • äggula
    1 st

  • salt
    2 krm

  • nötfärs
    250 g

  • riven Västerbottensost
    50 g

Fänkålsbräserad lök


  • fänkålsfrö
    1 tsk

  • gul lök
    1 st

  • vetemjöl
    1 tsk

  • balsamvinäger
    1 msk

  • kinesisk soja
    1 tsk

  • vatten
    2 dl

  • kycklingbuljong
    ½ tärning

Jordärtskocksstomp


  • jordärtskocka
    250 g

  • mospotatis
    450 g

  • mjölk
    ½ dl

Topping


  • krasse
    1 förp
Näringsvärde per portion
Energi  
710 kCal
Fett 
28 g
Kolhydrater  
72 g
Protein 
43 g