Gnocchipanna med belugalinser, grönkål och cocktailtomater
Löpefri

Gnocchipanna med belugalinser, grönkål och cocktailtomater

Nytt recept
Under 30 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Mjölk
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olivolja
  • salt
  • smör
  • svartpeppar
  • vitlök
Belugalinser
125 g
Gnocchi
500 g
(Vete)
Grönkålsmix
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Cocktailtomater
125 g
Näringsinnehåll per portion
Energi:
739 kcal
Fett:
16 g
Kolhydrater:
118 g
Protein:
32 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Koka belugalinser enligt anvisning på förpackningen.
Lägg potatisgnocchi i en bunke och täck med kallt vatten. Låt stå minst 5 min.
Bryn smör på låg värme i en liten kastrull. Ta från värmen när smöret blivit gyllene och börjar dofta nötigt.
Hetta upp lite olivolja eller smör i en rymlig stekpanna och fräs grönkålsmix och pressad vitlök ca 2 min tills den är frasig. Lägg åt sidan på ett fat. Spara stekpannan.
Hetta upp lite olivolja eller smör i den använda stekpannan och fräs väl avhälld gnocchi ca 4 min på hög värme, tills den fått fin färg och är krispig. 
Halvera cocktailtomater. Blanda ner fräst grönkål och belugalinser i pannan med gnocchin. 
Ringla brynt smör över gnocchipannan och toppa med cocktailtomater. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Servera direkt!
Smaklig måltid!