Förberedelser: Koka belugalinser enligt anvisning på förpackningen.
Lägg potatisgnocchi i en bunke och täck med kallt vatten. Låt stå minst 5 min.
Brynt smör: Bryn smör på låg värme i en liten kastrull. Ta från värmen när smöret blivit gyllene och börjar dofta nötigt.
Gnocchipanna: Hetta upp lite olivolja eller smör i en rymlig stekpanna och fräs grönkålsmix och pressad vitlök ca 2 min tills den är frasig. Lägg åt sidan på ett fat. Spara stekpannan.
Hetta upp lite olivolja eller smör i den använda stekpannan och fräs väl avhälld gnocchi ca 4 min på hög värme, tills den fått fin färg och är krispig.
Halvera cocktailtomater. Blanda ner fräst grönkål och belugalinser i pannan med gnocchin.
Ringla brynt smör över gnocchipannan och toppa med cocktailtomater. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Servera direkt!
Allergener
Basvarorna kan innehålla andra allergener