Löpefri
Gnocchipanna med belugalinser, grönkål och cocktailtomater
Nytt recept
Under 30 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Mjölk·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olivolja
- salt
- smör
- svartpeppar
- vitlök
Belugalinser
125 g
Gnocchi
500 g
Grönkålsmix
1 förp
Vitlök
1 klyfta
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Cocktailtomater
125 g
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 739 kcal
- Fett:
- 16 g
- Kolhydrater:
- 118 g
- Protein:
- 32 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka belugalinser enligt anvisning på förpackningen.
Lägg potatisgnocchi i en bunke och täck med kallt vatten. Låt stå minst 5 min.
Bryn smör på låg värme i en liten kastrull. Ta från värmen när smöret blivit gyllene och börjar dofta nötigt.
Hetta upp lite olivolja eller smör i en rymlig stekpanna och fräs grönkålsmix och pressad vitlök ca 2 min tills den är frasig. Lägg åt sidan på ett fat. Spara stekpannan.
Hetta upp lite olivolja eller smör i den använda stekpannan och fräs väl avhälld gnocchi ca 4 min på hög värme, tills den fått fin färg och är krispig.
Halvera cocktailtomater. Blanda ner fräst grönkål och belugalinser i pannan med gnocchin.
Ringla brynt smör över gnocchipannan och toppa med cocktailtomater. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Servera direkt!
Smaklig måltid!