Pasta pesto pomodoro med nötter och soltorkade tomater
25

Pasta pesto pomodoro med nötter och soltorkade tomater

Gör så här


Tips från kocken: Spara gärna oljan från de soltorkade tomaterna och använd i receptet!
Ingredienser

Allergener

Sojabönor, Senap, Vete, Cashewnötter, Hasselnötter, Makadamianötter, Mandel, Paranötter, Pekannötter, Pistaschmandel, Valnötter, Mjölk

Basvarorna kan innehålla andra allergener


Bra att ha hemma
olivolja, rödvinsvinäger, svartpeppar, vitlök, salt,

Till servering


  • mezze maniche rigate
    200 g

  • pinjenötter
    20 g

  • ruccola
    30 g

Pesto pomodoro


  • fetaost
    100 g

  • soltorkade tomater
    ½ burk

  • pinjenötter
    20 g

  • olivolja
    2 tsk

  • rödvinsvinäger
    1 tsk

Grönsaker


  • gul lök
    1 st

  • zucchini
    1 st

  • vitlök
    1 klyfta

  • salt
    1 krm

Näringsvärde per portion
Energi  
780 kCal
Fett 
35 g
Kolhydrater  
88 g
Protein 
28 g