Tortellini med pesto och riven parmesan
Nytt recept
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Ägg·
- Vete·
- Cashewnötter
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Balsamvinäger
- salt
- svartpeppar
Kronärtskockor
½ burk
Cocktailtomater
250 g
Ruccola
30 g
Tortellini
250 g
Pesto genovese
¼ förp
Parmesanost
1 bit
Balsamvinäger
1 tsk
Salt
Svartpeppar
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 541 kcal
- Fett:
- 29 g
- Kolhydrater:
- 55 g
- Protein:
- 15 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Koka upp rikligt med lättsaltat vatten i en kastrull till pastakoket i steg 3.
Häll av kronärtskockor. Dela cocktailtomater. Lägg allt i en salladsskål och blanda med ruccola.
Koka tortellini enligt anvisning på förpackningen.
Riv parmesanost. Blanda ner nykokt tortellini med pesto och balsamvinäger i salladsskålen. Krydda med lite salt och nymald svartpeppar. Toppa med riven parmesan.
Smaklig måltid!