BBQ-wraps med coleslaw

BBQ-wraps med coleslaw

Nytt recept
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktos
    ·
  • Mjölk
    ·
  • Svaveldioxid
    ·
  • Senap
    ·
  • Vete

Basvarorna kan innehålla andra allergener

Basvaror:
  • Olja
  • salt
  • svartpeppar
Nötfärs
250 g
Olja
BBQ-sås
1 förp
Salt
ca ½ tsk
Svartpeppar
Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt
1 dl
(Mjölk, Laktos)
Dijonsenap
1 msk
(Svaveldioxid, Senap)
Salt
Svartpeppar
Rödlök
½-1 st
Tomat
1 st
Mixsallad
30 g
Tortillabröd
½ förp
(Vete)
Näringsinnehåll per portion
Energi:
889 kcal
Fett:
30 g
Kolhydrater:
109 g
Protein:
45 g
Information om allergener

Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.

Så här gör du

Tips från kocken:

Har du tid? Värm gärna bröden i en het torr stekpanna innan servering.

Skiva rödlök och tomat tunt. 
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Stek nötfärs ca 4 min, tills färsen är helt genomstekt. Tillsätt BBQ-sås och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Ta stekpannan från värmen.
 Blanda coleslawmix, matyoghurt och dijonsenap i en bunke. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Fyll tortillbröd (se tips!) med mixsallad, BBQ-nötfärs, coleslaw, rödlök och tomat. Rulla ihop och ät direkt.
Smaklig måltid!