Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktos·
- Mjölk·
- Svaveldioxid·
- Senap·
- Vete
Basvarorna kan innehålla andra allergener
Basvaror:
- Olja
- salt
- svartpeppar
Nötfärs
250 g
Olja
BBQ-sås
1 förp
Salt
ca ½ tsk
Svartpeppar
Coleslawmix
1 förp
Matyoghurt
1 dl
Dijonsenap
1 msk
Salt
Svartpeppar
Rödlök
½-1 st
Tomat
1 st
Mixsallad
30 g
Tortillabröd
½ förp
Näringsinnehåll per portion
- Energi:
- 889 kcal
- Fett:
- 30 g
- Kolhydrater:
- 109 g
- Protein:
- 45 g
Information om allergener
Allergener är tänkta som vägledande information och baseras på ingredienserna och inte "spår av". Vänligen kontrollera innehållet i varorna du får i kassen.
Så här gör du
Tips från kocken:
Har du tid? Värm gärna bröden i en het torr stekpanna innan servering.
Skiva rödlök och tomat tunt.
Hetta upp lite neutral olja i en stekpanna. Stek nötfärs ca 4 min, tills färsen är helt genomstekt. Tillsätt BBQ-sås och smaka av med lite salt och nymald svartpeppar. Ta stekpannan från värmen.
Blanda coleslawmix, matyoghurt och dijonsenap i en bunke. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Fyll tortillbröd (se tips!) med mixsallad, BBQ-nötfärs, coleslaw, rödlök och tomat. Rulla ihop och ät direkt.
Smaklig måltid!